Четвъртък, 18 Юли 2024

Джон Траволта опитал да насили масажист

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Джон ТраволтаМасажист, чието име се пази в тайна, твърди, че Траволта опитал да го насили сексуално на 16 януари т.г. Според съдебните документи случката е станала в център за масажи в тузарския квартал на Лос Анджелис Бевърли Хилс.

Масажистът твърди, че Траволта се търкал в крака му, галел го по гениталиите и опитал да го завлече в частно бунгало, за да правят там секс.

Говорител на Траволта опроверга обвиненията, наричайки ги "опашата лъжа".

"На 16 януари Джон изобщо не беше в Калифорния и може да го докаже. Той възнамерява да заведе контраиск за обида и накърняване на личното достойнство".

Прочита: 1899

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.