Вторник, 18 Юни 2024

Ники Дойнов не си плаща тока

Печат Е-мейл
03 Ноември 2009

Ники ДойновВодещият на вечерните новини по Нова, Ники Дойнов, попадна в неприятна битова ситуация. Миналата седмица журналистът останал без ток за повече от 4 часа, след като пропуснал да заплати месечната си такса.

Когато Дойнов отишъл на гишето, за да разреши проблема, се оказало, че е заборчлял със 150 лева на ЧЕЗ. Сумата била натрупана за 3 месеца. Като оправдание водещият изтъкнал, че не е получавал бележка със сметката си по пощата от доста време. Дойнов подчертал, че по принцип не пропускал да плаща всичките си разходи, но липсващата бележка го накарала да забрави за задължението си.
Щом го разпознали на гишето, служителките се втурнали да му услужват, като накрая дори му обещали да не плаща такса за обратно включване на електричеството.

източник: Контра

Прочита: 2976

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.