Събота, 03 Юни 2023

Рафи съди МВР?

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Рафи БохосянПобедителят от музикалното шоу X FACTOR Рафи Бохосян беше подложен на публично унижение на Централната автогара в София.

10 минути преди да се качи на автобуса за родния си град Бургас, младежът минал щателна проверка от страна на пазител на реда. МВР органът преценил, че Рафи изглежда доста съмнително и му поискал документ за самоличност.

Полицаят явно не бил наясно със звездния статут на певеца, но само щом разбрал, че се занимава с музика, поискал да претараши багажа му за наркотици. Рафи останал повече от обиден от унижението, а най-неприятно му станало от това, че целият сеир с полицая бил изгледан от десетки любопитни свидетели в автогарата. Младежът в момента обсъжда с родителите си дали да не заведе дело срещу МВР.

„Никога не съм опитвал наркотици. Подобна проверка ме унизява, още повече че полицаите се държаха невъзпитано. Сигурно ще си потърся правата", бесен е Рафи.

източник: Уикенд

Прочита: 4349

Коментари (2)

...
За кого се помисли тоя Рафи - за най-известния Българин - за звезда ли ???
Да не би да си мисли,че му се полага депутатски имунитет ???
Ами да предложи в парламента полицията да няма право да проверява мислещите се за "звезди", да му свалят шапка и да му целуват ръка!!!
Като е много велик да се придвижва с хеликоптер,а не да като "простолюдието" с автобус от Софийската автогара !!!
Обикновен Българин , 17 юни 2012 10:48
...
Прав си Рафи.Никой няма право да те унижава, без значение кой си.Някой полицаи се самозабравят , а и подобни проверки не се правят за сеир на пътуващите.Човек освен права има и ЛИЧНО ДОСТОЙНСТВО! Съди ги!
Eva , 25 юни 2012 06:20

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.