Вторник, 27 Септември 2022

Акция на МВР погна фолктупалката Илиян

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

ИлиянНа откриването на най-новия клуб в старата столица Велико Търново от веригата заведения "Версай" посетителите се почувстваха като във филм.

Малко след полунощ в бара нахлуха близо стотина полицаи. Органите на реда наредиха лампите да се включат и започнаха щателна проверка на всеки гост в новото заведение, съобщи Звездно.бг.

Фолктупалката Илиян, който бе специален гост на откриването, също бе проверен от полицаите.

След като показа личната си карта, изпълнителят на "Чикита" седна спокойно на едно от ВИП сепаретата и изчака проверката да свърши. След това грабна микрофона и запя на живо специално за всички в заведението.

Прочита: 2659

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.