Вторник, 27 Септември 2022

Георги Първанов: Имам само 1 апартамент, големият ми син - също

Печат Е-мейл
02 Март 2011

Георги ПървановПрезидентът Георги Първанов заяви, че е готов да се подложи на пълна данъчна проверка. Той беше предизвикан от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който настоя да падне данъчната тайна и върху доходите на двамата синове на президента. "Поставянето на тези въпроси от вицепремиера Цветанов би било смешно, ако не бе прекалено нагло.

Той беше хванат в крачка, в несъответствие на обявените декларирани доходи и с онова, което реално е реализирал. Той и неговите роднини отказват да се разкрие данъчната тайна, в същото време иска подобно нещо от мен. Аз вече 11-12 години спазвам закона за прозрачност на имуществото на лицата, заемащи висши държавни длъжности, коректно обявявам всичко, което притежавам... Аз имам един апартамент, купен преди 20 години и построен вероятно още 20 години преди това. 65 квадрата е и за него се знае достатъчно. Големият ми син има един апартамент, който е закупен преди две години с огромна ипотека. Вероятно ще я изплаща цял живот."

източник: Шоу

Прочита: 3557

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.