Четвъртък, 18 Юли 2024

Антонио Бандерас откри тайната на брака, влюбва се отново в Мелани

Печат Е-мейл
20 Февруари 2012

Мелани Грифит и Антонио БандерасИспанският актьор е женен от 16 години. Доста нетипично за холивудска звезда от неговия ранг, най-вече че е женен за друга холивудска знаменитост, което по изчисленията на злите езици трябваше да означава най-много година-две съвместен живот. Но изминаха три години, роди им се дъщеря, последва 10-годишнината им, а днес, след 16-ата година, Бандерас твърди, че се влюбва отново - в Мелани Грифит, разбира се.

"Тайната на брака ни е толкова сложна, колкото е и проста: ние просто се обичаме".

Не си мислете, че при тях не е имало възходи и падения. Напротив, преминали са през много "sh*t", както се изразява актьорът пред The Times.

"Извървяхме пътя от опияняващия прилив на любов, преминахме през кризи и трудности и накрая достигнахме до момента, в който сме отворени към възможността да се влюбваме един в друг отново и отново".

Може би всички си спомнят как Бандерас и Грифит се запознаха, но в случай че не знаете, това се случи на снимачната площадка на "Две са твърде много" (Two Much) през 1995 г. Испанецът казва, че още в мига, в който видял Мелани, той е знаел, че това ще бъде жената на живота му. Именно това негово шесто чувство го накарало да напусне съпругата си и родината си, както и да приеме двете деца на Грифит от двата й неуспешни брака преди това.

Същото това чувство го спасило, когато преди известно време русокосата актриса се бореше със зависимостта си към медикаменти - той не спирал да вярва, че въпреки всичко това е неговата жена.

Прочита: 3192

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.