Петък, 22 Септември 2023

Лили Иванова едва не колабира в НДК

Печат Е-мейл
18 Октомври 2009
Лили ИвановаПевицата поддържа глас с пълно мълчание и писане на бележки

Опитите на Лили Иванова да показва колко е млада и жизнена може да й изиграе лоша шега, притесняват се нейни фенове. На няколко пъти певицата залитна по време на двата си концерта в НДК през седмицата, след което белокоси нейни фенки си плюха в пазвата да не би да се случи нещо лошо. Възможно е причина за позагубеното равновесие да са твърде високите токове на френските обувки, с които се похвали звездата. Напоследък обаче Иванова не подбира участията си и отива навсякъде, където й предложат добри финансови условия. Лиленце-пиленце се поспряла от концерти и халтури единствено преди ежегодните си изяви в НДК. Дни преди рецитала си дамата даже общувала с бележки с близките си,запазвайки пълно мълчание в името на хигиената на гласа. Докато се точат прословутите й концерти, певицата, дундуркала според вицовете Хан Аспарух и Дядо Коледа, похапвала медец току пред изумените зрители.
„Ох, милата, май вече се измъчва и изморява от толкова работа. Като няма мъж, деца и внуци, явно само сцената й остава в този живот, но на тези години трябва сама да жали себе си, защото нея никой не я жали", умилява се почитателка на изпълнителката.
Иванова, известна като една от най-свад-ливите и тънкообидни естрадни легенди, изненада зрителите в НДК с избуялото у нея чувство за самоирония. Между песните си певицата се нарече Баба Цоцолана, което обаче не бе много на място, защото тя непрекъснато гладува, за да е една от най-кльощавите ни звезди.

източник: Контра

Прочита: 4202

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.