Събота, 27 Юли 2024

Поли Генова на психиатър след "Евровизия"

Печат Е-мейл
18 Май 2011

Поли ГеноваПоли Генова е в тежка депресия след фиаското. което претърпя на конкурса "Евровизия". Тя още не може да повярва, че не се класира на финала, въпреки мнението на специалисти и фенове от цяла Европа, че парчето и изпълнението й са били страхотни.

Според близки до гласовитата блондинка, нервната й система рухнала тотално след провала в Дюселдорф. Притеснени за нея, те я посъветвали да се консултира със специалист. Подутата от плач, Поли първо не искала и да чуе, но в крайна сметка се съгласила, че е по-добре да поговори с психиатър, отколкото да продължи да затъва в депресията си.

Като "алтернатитвна психотерапия" изпълнителката на "На инат" ползва форумите в интернет, където за сефте българите не оплюват, а адмирират и подкрепят представителя ни на "Евровизия". Западните медии също не пестят похвалите си за протежето на поп-плейбоя Дани Милев. "За първа година никой не можа да каже по каква логика се правят нещата в Дюселдорф.

България, Латвия и Холандия не можаха да се класират за финала въпреки чудесните си изпълнения. А минаха парчетата на Ирландия и Украйна. Едва ли някой разбра какъв е смисълът на украинското изпълнение", пише един от официалните блогове на песенната надпревара Eurovision Times. "Поли Генова е изпълнителката с най-стабилно присъствие на сцената. Няма рационална причина да отпадне", твърди пресата в Германия.

източник: Шоу

Прочита: 3561

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.