Неделя, 28 Май 2023

Катрин Вачева 9 часа дефилира по... бельо

Печат Е-мейл
14 Март 2012

 

 На лъскаво модно шоу в "Шератон" дефилираха над 20 български модела, които представиха кожени облекла, бански костюми, както и тенденциите при бельото за 2012-а година.

Безспорно изпъкна сексапилът и магнетичното присъствие на сцената на "Тялото" Катрин Вачева, която откриваше и закриваше всяко дефиле. Атрактивната манекенка не пропусна да се задържи повече от своите колежки на сцената и да пофлиртува пред фотообективите на медиите и екзалтиралата публика.

Въпреки тежките репетиции, продължили около 9 часа, Вачева с усмивка разходи перфектните си форми в цели 6 дефилета, като не отказа да се снима и със свои почитатели накрая.

Настроението на повечето красавици бе на ниво, за което спомагаше и бялото вино, което се разливаше от чаша на чаша, за да вдигне адреналина на макс.

Толкова много жени на едно място определено си е истински фурор, заслуга за пика обаче имаше последното ревю, което разгорещи страстите на мъжката аудитория в залата. В него повечето модели представиха изключително секси бельо, съчетано с пера и криле в стил Viktoria's Secret, и именно то накара публиката да полудее и да предизвика бурните им аплодисменти.

Прочита: 3705

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.