Сряда, 01 Февруари 2023

Искат секс от наша гимнастичка срещу 10 крави

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

Мая ПауновскаГрацията Мая Пауновска е получила шокиращо предложение от африканското племе масаи. По време на сафари местните поискали Мая за секс, като отплатата щяла да бъде 10 крави.

Предложението било отправено към приятеля й Димитър, който никак не бил очарован от него, пише hotarena.net. "Традиция сред масаите е да си купуват жените. Обичайната цена за съпруга е 12 крави. Така и не разбрах защо за мен дават по-малко. Може би защото бях руса, което за масаите беше изключително странно", разкрива Пауновска.

В Африка тя срещнала много доброволци от цял свят, посланици на различни каузи под егидата на ЮНЕСКО. Мая дори се е замислила дали да не замине отново, за да популяризира художествената гимнастика сред африканчетата.

Прочита: 4142

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.