Събота, 27 Юли 2024

Деси Зидарова с ново гадже

Печат Е-мейл
21 Декември 2010

Деси ЗидароваКошмарът за Деси Зидарова е на път да приключи. Точно година след като й строшиха краката и скъса с гаджето си, тя отново ходи и е влюбена! На 28 ноември бившата моделка направи курбан за чудодейното си оцеляване, след като неизвестни и до днес изроди я потрошиха с метални пръти.

„Трудно е да се забрави, но важно е да се върви напред. Не съм се променила, освен че съм станала по-изнервена, споделя Деси.

Седмица преди мрачната годишнина Зидарова се подложи на последната операция, при която изваждат хирургическите пирони от ходилата й. Признава, че ги е запазила, дори ги показва на децата си. „Те знаят защо са били в мен, но не знаят истинската причина. Казали сме им, че съм паднала и съм си счупила крачето. Децата, слава Богу, не преживяха тежко този инцидент. За разлика от мен...", изповяда красавицата.

Деси признава, че тази Коледа ще е щастлива, за разлика от предишната, когато в „Пирогов" се бореха за живота й. „Главният виновник" за върнатата й усмивка е „един нов, специален човек". Зидарова признава, че е влюбена, но не иска да издава подробности за мъжа до себе си. Споделя само, че иска като всяка жена да бъде булка с хубава сватба.

източник: Шоу

Прочита: 4272

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.