Четвъртък, 18 Юли 2024

Алена заплаши Лещански със съд

Печат Е-мейл
19 Май 2010

Алена и Емил ЛещанскиХасковският съд постанови наказателното дело срещу Емил Лещански за невярно предсказано разрушително земетресение да бъде преместено в София, с мотива, че злодеянието на астролога е извършено на теорията на столицата.

Гадателят бе изправен на подсъдимата скамейка, след като пророкува трус с разрушения и човешки жертви навръх Великден миналата година. Прогнозата паникьоса жителите на Хасково, които се изнесоха по гости или прекараха нощта на открито.

„Исках да предпазя населението. Аз не съм институция, която може да насади страх. Никой не е длъжен да ми вярва”, каза преди процеса Лещански. Той предположи, че атаката срещу него идва от колежката му Алена, която му откраднала два хороскопа.

Звездобройката на bTV веднага отвърна на удара: „Ако твърдението на Лещански, че съм му откраднала два хороскопа, е изречено от него, това означава, че този човек иска да се изкара по-значим, отколко е, намесвайки и моето име.

Второ, моят критерий и цел за сравнение са световните имена в астрологията, а не някакъв самоук човек, който е ту езотерик, ту астролог. Ако твърдението му беше вярно, това щеше да означава, че професорът краде писанията на дете, все още ненаучило азбуката. Или Лещански трябва да ми се извини, или ще бъда принудена да си поискам извинението чрез съда”.

източник: Шоу
Прочита: 3326

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.