Четвъртък, 23 Май 2024

Цеци Красимирова завела дело срещу убиеца на Самоковеца?

Печат Е-мейл
23 Април 2010

Цеци КрасимироваМанекенката Цеци Красимирова е завела дело срещу холандеца Ервин Векер, признат от съда за извършител на разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам, твърди столичен таблоид.

 

Тогава Цеци пострада от рикоширал куршум и изтърпя тежки операции за възстановяване на визажа й. Сега е решила да припечели от сполетялата я драма и искът й срещу Векер е за половин милион евро.

Интересите на Цеци са защитавани от немска адвокатска кантора.

Манекенката обаче отрече информацията и обяви, че посещава Амстердам по друг повод.

Прочита: 4952

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.