Събота, 22 Юни 2024

Цеци Красимирова в наркоклиника

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

 

Цеци КрасимироваЦеци Красимирова е прекарала няколко месеца в клиниката за наркозависими „Алън Кар". По собствените й думи там тя се преборила със зависимостта си към никотина. Мнозина обаче се съмняват в нейната версия.

Красимирова сама се похвали за постижението си в личния си профил във фейсбук. По думите й лечението е било дълго и тежко. "От 3 месеца съм напълно чиста и се чувствам като нов човек", написа екслюбовницата на Самоковеца и Гонзо.

Пенсионираната моделка, която напусна България миналата година, се завърна у нас за малко по Коледа, за да се види с баба си и дядо си. После отново се прибра в Барселона, Испания, където е нейният нов дом, като "пътьом" мина и през Ямайка.

Последните няколко месеца бяха време на път за Цеци. Първо тя пребивава в италианската клиника, за да се откаже от привързаността си към пушенето на тютюн и трева. След изписването си пък отишла "на поклонение" в Амстердам, където преди няколко години застреляха пред очите й нейният любовник и покровител Константин Димитров - Косьо Самоковеца.

"В Амстердам съм... мястото, където преди 8 години завърши един етап от живота ми и даде начало на нов, по-мъдър и по смислен... град, в който винаги ще се връщам....", пише в електронния си дневник Красимирова.

източник: Шоу

Прочита: 4154

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.