Понеделник, 26 Февруари 2024

Планират в килия убийството на Цветан Цветанов

Печат Е-мейл
02 Април 2010

Цветан ЦветановПазарджишкият аптекарски бос Николай Велков, едно от пипалата на „октопода" Алексей Петров, се е заканил от килията на следствения арест да ликвидира МВР шефа Цветан Цветанов.

Това се е случило в първия ден след задържането на гангстерите, когато те още не са знаели, че в килиите им са вградени подслушвателни устройства. На третия ден след арестите в арестантските килии настъпва странно мълчание и разговорите между задържаните са с намеци - доказателство, че някои е предупредил мафиотите, че са подслушвани.

Велков обяснил пред Дамбовците, с които бил въдворен в една килия, че когато излезе, лично ще се разправи с МВР шефа. Той заявил, че има човек, който да свърши тая работа. Пламен Стоянов - Дамбовеца пък казал, че също има момчета за мокри поръчки, които си били „истински убийци".

Дамбовеца обяснил в килията, че „Кремиковци" бил източван от социалиста Младен Червеняков, а Сашо Томов бил „бушон".

източник: Уикенд

 

Прочита: 2494

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.