Четвъртък, 09 Май 2024

Бившият на Елен вади пищов

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Александър НайденовПроизводителят на майонези Александър Найденов, който стана по-известен като възрастния любовник на Елен Колева, удари дъното. Богаташът, разделил се с актрисата преди повече от половин година, заплашил с оръжие красива девойка и компанията й на пъпа на София, разказват пред „Уикенд“ потресени очевидци.

Случката се разиграла по вечерно време преди около две седмици. В столичния клуб „Планет" Сашо Майонезата пристигнал, охраняван от бодигард. Отдалеч му личало, че преди да седне в едно от сепаретата, е вкарал няколко уискита. Продължил да се налива и за има-няма час обърнал почти пълна бутилка.

По някое време бившият на Елен Колева явно решил, че не може да се прибере без „младо яре" у дома си, и започнал да се пробва наред къде ще му излезе късметът.

„Недалеч от сепарето му се забавляваше стройно момиче с визия на модел, точно по каквито Сашо си пада. Изпрати сервитьорката да я покани на неговата маса. Девойката обаче най-безцеремонно му отказа", пресъздават случката редовни клиенти на заведението.

Александър не се отказал лесно и лично отишъл до набелязаното момиче. Обаче куражлийката му теглила майната за втори път. „Този побесня! Заплаши момичето с пистолета си, цялото заведение го видя как най-демонстративно отметна блузата си, за да й покаже оръжието на колана си. Явно искаше да я предупреди, че ако не си тръгне с него, може да й се случи случка", ужасени казват още свидетелите на скандалната сцена.

За щастие до кръвопролитие не се стигнало, след като гардът на Майонезата най-накрая се усетил, че трябва да поеме ситуацията в свои ръце, и с мъка успял да върне пияния си бос в сепарето му. После горилата и управителите на заведението се извинили на девойчето за просташкото поведение на Александър Найденов, но въпреки това я изгубили като клиент.

източник: Уикенд

Прочита: 5049

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.