Четвъртък, 18 Юли 2024

Малина развежда Тишо Близнака

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Малина и Кирил ЕфремовСериозна заплаха е надвиснала над семейния мир на актьора Кирил Ефремов, познат в последно време повече като Тишо Близнака от крими сериала „Под прикритие". Бракът на 37-годишния шоумен и фитнес инструкторката Елена се е пропукал заради чалга дивата Малина, витае слух из шоусредите.

Дипломираната ветеринарка от Стара Загора вече е успяла да заформи интимно приключение с Ефремов. Преди време Малина имала вземане-даване с актьора, като двамата се разделили неотдавна. И сега певицата му е посветила песен, в която пее „Виж какво са изпуснали ръцете ти, виж какво още можеше да имаш ти".

Това е само част от сценария на новия клип на Малина, в който Близнака изпълнява главната роля на бившия й съпруг. Ако се вярва на хора, присъствали на снимките, играта на Киро и Малина пред камерата не била просто актьорска. На снимачната площадка кръшната заралийка всячески демонстрирала обожание към партньора си и търсела непрекъснато близост с него. Малина нарочно проточила снимките на клипа и изнервира до краен предел екипа си. За да попада пак и пак в прегръдките на мускулестия Киро, звездата непрекъснато правела гафове, докато камерата работила и така предизвикала повтаряне на интимните им сцени.

Киро, чиято звезда изгря в шоуто на Владо Въргала „Шаш", също не останал безразличен към свалките на пайнерската дива, кълнат се свидетели. След края на снимките двамата се уговорили да се видят отново, но в друга, по-задушевна обстановка. За познанството им сводничил Мариан Вълев - Куката, колегата на Ефремов от „Под прикритие". По негово предложение Малина наела за клипа си Близнака, доверяват още запознати.

И добавят, че последните месеци вечно младеещата чалга звезда се превърнала в секс стръвница и налитала на всяко „яре". Не е тайна, че Малина приключи дългогодишната си връзка с боксьора Красимир Кочев и продължава да му търси стабилен заместник.

Задявката между протежето на Въргала и фолкве-теранката не останала незабелязана от съпругата на актьора. С Елена Киро се запознал във фитнеса, в който тя работила, през 1999 г. След като му станала личен инструктор, се навила да му пристане и в гражданското.

Търпението на г-жа Ефремова към върволицата жени около съпруга й обаче взело да се изчерпва, категорични са познати на семейството. Досадните обожателки непрекъснато тормозели мъжа й, а покрай него и самата нея. Върхът на сладоледа обаче се оказал ангажиментът на Близнака към Малина. От страх, че ще се опита да го откаже от снимките в клипа, Киро скрил от жена си.

Елена научила едва преди дни, когато в официалния фейсбук на певицата се появили снимки, на които Малина изпива с влажновлюбен поглед благоверния си. „Дано Киро успее да омилостиви Елена, че сега само и бракоразводни дела му трябват", цъкат с език близки на актьора. Явно за да се спаси от гнева на благоверната си, той е влязъл в „Къртицата", допускат в шоусредите.

източник: Уикенд

Прочита: 5477

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.