Събота, 27 Юли 2024

Децата на милионера Динев стресирани от новата мащеха?

Печат Е-мейл
25 Март 2010

Мария ЦветковаДецата на милионера Динко Динев от Свети Влас, родени от натирената му съпруга Соня - Дария и Динко-младши, били стресирани от новата си мащеха, до която трябвало да се снимат на традиционното парти по случай Трети март, което братя Диневи организираха в бургаския хотел “Мираж”.

Бъдещата булка на Динко - плеймейтката Мария Цветкова, изобщо и не желаела да установи някакъв контакт с отрочетата на милионера, тъй като възнамерявала да му роди свои. Уплашените Дария и Динко-младши били кандърдисани със зор от баба си Ваня да застанат пред баща си и изгората му и да посрещат гостите на елитното парти. На фотосите от хайлафната пиеска Динко се кокорчи, защото още нищо не разбира, а малката Дария гледа сърдито, явно заради отсъствието на майка си Соня.

Плеймейтката Мария Цветкова напълно е взела акъла на по-големия брат Динев. Наскоро той обяви пред журналистите да не пишат повече, че му е гадже, защото вече му е жена. Брюнетката с огромен естествен бюст се шири из имението на Динко и прави там грандиозни ремонти. Той не смеел да й откаже нищо и непрекъснато я отрупвал със скъпи подаръци. Все още обаче не е завършил разводът на строителния предприемач със Соня и това накарало Мария да го поздрави с изпълнението на Преслава “Не ми пречи”, явно адресирано към бившата г-жа Динева.

Говори се, че натирената от къщата си блондинка се пазари в съда за обезщетение от десет милиона евро, което Динев не смятал да й отпусне. Издръжката, която той давал за Дария и Динко-младши, била едва 3000 лева месечно, но пък Мария му била обещала да му роди Динко-младши Втори. Плеймейтката се надявала родените от нея деца да изместят напълно онези от предишните бракове на видния гражданин на Свети Влас.

Прочита: 6597

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.