Понеделник, 20 Март 2023

Камелия: В шоубизнеса е пълно с лъжи и интриги

Печат Е-мейл
12 Април 2011

КамелияПопфолк дивата Камелия отново показа, че е една от малкото известни личности, които откровено споделят какво мислят и не се притесняват от хорското мнение. На свое участие във фолкклуб БИАД певицата призна, че в шоубизнеса у нас има много интриги и лъжи, а истината рядко излиза наяве.

Според русата фурия човек трябва да вижда нещата реално, а не да се заблуждава и самозалъгва. Тя не пожела да назове конкретни изпълнители, но даде за пример себе си: "Не ме е страх да прочета, ако са написали нещо лошо за мен. Дори когато става дума за поредния слух - че съм се оженила тайно или че съм забременяла, не се дразня. Приемам нещата с ирония - някои хора не ми позволяват дори и 200 грама да кача! Щом обаче става дума за конструктивна критика, съм готова да променя грешката си. За съжаление като цяло истината за шоубизнеса у нас е тъжна!"

След тази тревожна констатация фолкзвездата сподели още, че й се е случвало да хваща в лъжа хора от близкото си обкръжение. После обаче трудно е преживявала предателството. Пред екипа на БИАД Камелия казва, че не би простила, ако някой повярва на лъжа, без да провери дали тя отговаря на истината. Инак е готова да приеме изневярата, стига да й посочат причините за нея.

Блондинката признава, че не умее да лъже, защото лесно се издава. "На родителите си спестявам някои неща, за да не ги тревожа, но в работата си никога не премълчавам! В нашата страна който казва истината, обаче страда!", смята изпълнителката.

Прочита: 3340

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.