Събота, 22 Юни 2024

Камелия оглави фолк профсъюз

Печат Е-мейл
29 Март 2013

КамелияКамелия се превърна в блюстител на реда в бранша и правата на неговите представители. Огненото момиче, родом от Чипровци, оглави нещо като неформален профсъюз на фолкпевиците и смело се изказва от тяхно име. С тази тежка задача Камелия се е нагърбила, защото колегите й не смеят да изразяват мнението си.

Тъй като изпълнителката на „Оргазъм" никога не се е притеснявала да бъде откровена, превъплъщението й в говорител и защитник на гилдията се получи съвсем естествено. Преди време блондинката неуморно се караше на младите си колежки в опит да защити труда на по-старшите в бранша. Изпълнителката защитаваше тезата, че не е редно всеки да може да направи запис на песен на чужд изпълнител и да си я пее безнаказано по участия, както правели новите попълнения в гилдията. В борбата си Камелия бе подкрепена от малцина колеги. Останалите просто не искаха да се забъркват в скандали обяснявала блондинката в приятелски кръг.

„Всички колежки обаче ме подкрепиха за това, че не може наградите „Певец на годината" и „Певица на годината" да се обединят в една - „Изпълнител на годината", и да има някаква си „Музикален идол", беснее Камелия.

Мнението си по темата чипровката изрази гласно на наградите на телевизия „Планета" в зала 1 на НДК. В знак на протест тогава звездата излезе на сцената по халат и пантофи. Е, после облече кожения си костюм и развя бюст пред публиката, както само тя си може.

„Излязох по халат, защото не съм съгласна да няма точно най-важните категории. И никой не каза защо ги няма. Появиха се нови категории. Хубаво, нека да има призове и за сцена, и за клуб, но да няма Певец и Певица на годината е все едно Оскарите да минат без „актьор" и „актриса". Това е обезглавяване на една церемония", обясняваше превъзбудена Камелия след наградите.

В словоизлиянията си певицата на няколко пъти подчерта, че колегите й са я подкрепили, но тайно. Не посмели и те гласно да изразят недоволството си от промяната в наградите. Подчинените на боса на фолк-гиганта Митко Димитров даже изразили благодарността си към Камелия затова, че като техен защитник и говорител е изтъкнала общото им неудовлетворение. Това не бе единственото й геройство на наградите.

„Шефът на „Пайнер' Митко Димитров не ми се сърди за това, че изразих мнението си на наградите", обясни певицата. Камелия сподели, че след скандалната си реч на наградите на „Планета" имала разговор с Пайнера. Двамата си поговорили надълго и нашироко, без да повишават тон.

Не ме е страх да казвам това, което мисля.

От кого да ме е страх, от Митко Димитров? Да не би да е звяр?! Той е съвсем културен човек. Ние с него проведохме един разговор и той каза: „Да, Камче, наистина си права". Толкова години работим заедно -16, нормално е да имам позиция. Той не ми пречи да си изразя мнението. В Лайнер" няма цензура ако за някои има, за мен няма", обясни типичния си стил Камелия.

източник: Уикенд

Прочита: 15140

Коментари (1)

...
Бахахах...чалгаджийте са се взели на сериозно....ха ха ха.
SI , 29 март 2013 16:34

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.