Четвъртък, 29 Февруари 2024

Камелия заработвала като детска учителка

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

КамелияЕдна от ветеранките в попфолка Камелия заработвала като учителка в детска градина малко преди да стартира кариерата си на певица. Това разкри самата тя в "Станция нова". Блондинката била детска учителка в родния Чипровци за шест месеца по заместване.

Камелия разкри, че децата много я обичали и тя играела често с тях на кегли. Изпълнителката сподели още, че не се карала на малчуганите без повод и не викала по тях, за да пази гласа си.

Въпреки че все още няма свое собствено дете, изпълнителката на "Манастир" призна, че намира с мъниците общ език и обожава деца.

Прочита: 2808

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.