Петък, 01 Март 2024

Фолкпевици си спомнят за първия път

Печат Е-мейл
06 Юни 2011

КамелияВсеки човек помни първия си път, когато е опитал сладостта на секса. С любопитство надникваме под чаршафите на звездите, за да разберем какви преживявания са имали те.

 

Сексбогинята на фолка Камелия вкусила за първи път сладостта на секса малко преди да стане на 18 години, съобщи Lifestyle.bg.. "Спомням си, че имаше малко болка, голяма доза изненада и почти никакво удоволствие. Но пък имаше силно желание", спомня си тя. Най-нестандартният секс, който блондинката е преживяла, е в тоалетната на родна поп звезда. Камелия отказва да сподели на коя знаменитост е гостувала.

Може и да се изненадате като разберете, че силиконовата кукла Андреа не помни първия си път. Явно изживяването не е било толкова съществено и за това фолкгърлата няма спомен. "Има обаче много интересни места, на които съм правила любов," споделя русокоската.

Няма как да пропуснем и Пепа, на която неслучайно й казват Секса. Тя обаче не таи сладки спомени от първото си сексуално преживяване: "Беше на 18-годишния ми рожден ден. Имах гадже от 16-годишна и му бях обещала, че когато навърша пълнолетие, ще правим секс. И въобще не съм с хубави впечатления от първия път, защото тогава бях притеснена и напрегната и усетих само болка."

Бъдещата младоженка Емануела също не е възхитена от първите си стъпки в креватната гимнастика. Тя признава, че е била на 16 и няма особено приятни спомени. "Беше едновременно гадно и странно. Естествено, по-късно промених отношението си към секса в положителна посока", откровена е Емануела.

Колежката й Джина Стоева се оказа истинска романтичка. "Най-хубавото и красиво любовно изживяване за мен е споделеното. Само споделената любов е истинска и си заслужава. В това отношение всички мои връзки са били прекрасни", разкрива Джина.

"Бях на 18 години, когато правих секс за първи път. Беше с мъжа, за когото бях сгодена, но сватба така и не се състоя. Спомените са ми ясни, но не бих могла да ги охарактеризирам добре, затова ще се въздържа".

Прочита: 5417

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.