Четвъртък, 29 Февруари 2024

Коцето в ръцете на полуголи стриптийзьорки

Печат Е-мейл
09 Септември 2010

 

КонстантинКакто хората са казали - и добре да живееш, един ден се жениш. Преди обаче да дойде този ден, има една нощ, в която всичко е позволено. Господата събират приятелите си и дивеят по мъжки, а дамите се отдават на не по-малко екзалтирани забави.

И Коцето не пренебрегна традицията и отпразнува сбогуването си с ергенския живот, като събра всички свои приятели на участието си в Sin City. Андреа, Илиян, Борис Дали и още куп близки на певеца поляха бъдещата му сватба. Елена Паришева също взе участие в празника, макар и в самото начало и за много малко.

Неслучайно Коцето е избрал именно Града на греха за своето ергенско парти. Къде другаде е по-подходящо за щур и освободен от задръжки купон, ако не фолкклуб Help. Коцето се възползва, че имаше участие в Клуба на елита и покани приятелите си да се забавляват с него. Заведението се пръскаше по шевовете от десетките почитателки на остроумния изпълнител, които го изпратиха в една от последните му нощи на ерген.

От Града на греха оправдаха името си, като изненадаха празнуващия с две страстни еротични танцьорки, които танцуваха специално за Константин топлес. Бъдещият млдоженец не се стесняваше и пускаше пикантните си шеги постоянно по време на танца. Дори покани приятелите си Борето и Илиян да му правят компания и да споделят с него изненадата.

Sin City довършиха изненадите си към певеца, като му подариха ултраскъпа бутилка с шампанско, която да сподели с любимата си Надя.

Прочита: 4367

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.