Понеделник, 17 Май 2021

Константин: Не съм плейбой. Спал съм с 4 жени

Печат Е-мейл
27 Октомври 2009

КонстантинКонстантин е един от най-обсъжданите фолкпевци. Слуховете непрекъснато го обвързват в любовни авантюри, макар че той е поверил сърцето си само на една жена - Райна. Или поне така винаги казва пред журналистите.

- Вярно ли, че си прекарал една нощ с Преслава?
- С  Преслава съм прекарал много вечери, когато сме били на участия... Сигурно говориш за новия ни дует, кой то записахме преди няколко дни.

Песента обаче я направихме за 10 минути. Просто сме толкова добри изпълнители, че не ни се налага да записваме по цели нощи.
- Говори се, че пак сте се скарали с Райна...
- Не е вярно... Омръзна ми вече да коментирам дали сме разделени. Какво ли не се написа. Най-абсурдният слух обаче си остава този, че съм носел долните гащи на Райна. (Обяснява, че спира на бензиностанция - б.а) Извинявам се, но ми са прекалено големи и не мога да се побера в тях (смее се - б.а.). Понякога обаче във вестниците се появяват и по-интересни неща за нас. Примерно как съм бил с Преслава в комплекс „Царско село". Това поне е интересно, но да пишат как съм носел бельото на Райна или как съм събирал пари от консервни кутии, амбалаж, за да си купя БМВ вече е жестока простотия... Чакай, че подкарах колата, а маркучът е още в резервоара.. . Не знам какво повече мога да коментирам за мен и Райна. В крайна сметка си е наша работа, дали се обичаме, или не.
- Известен си като плейбоя на фолка?
- Кой? Аз? Според мен Илиян е „тупалката" на попфолка, Милко Калайджиев е плейбоят, а аз съм на трето място да му се не види.
- С колко жени си бил досега?
- Райна ми е четвъртата. Така че съм назад в класацията.
- Как се справяш с „тежките" неща в любовта, които възпя в хита си „А - у"?
- Не знам. Единственото, за което съм сигурен, е че каквото и да се случи, е за хубаво, помага ни да бъдем по-силни... За тези четири връзки, които съм имал, съм преминал през много страдания. В крайна сметка обаче съм си извадил поуки. Даже мисля, че и доста израснах. Като всеки и аз съм преживявал любовни драми. Една много сериозна изживях при раздялата си с Деси. Бяхме заедно 6 години. Тя е една моя голяма любов. Тогава просто поехме в различни посоки. Много страдах, тя също. Деси сега учи в Америка при майка си...
- Става дума за банкерката Кристалина Георгиева, нали?
- Да, Кристалина Георгиева, която е вицепрезидент на Световната банка.
- Вярно ли е, че майка й се е противопоставила на връзката ви?
- Това са пълни глупости. С майка й сме големи приятели и до днес. Винаги се е държала с мен добре, защото дъщеря й беше много щастлива, докато ми беше гадже. Винаги съм се стараел да накарам Деси да бъде още по-усмихната, по-отворена към хората. Така че с майка й винаги сме били в добри отношения. Тя е страхотна, голяма купонджийка, такива каквито са успелите хора всъщност. Няма комплекси и табута.
- Как възприе вицепрезидентът на Световната банка професията ти фолкпевец?
- Безкрайно се радваше за мен, както и Деси. Винаги първи си купуваха албумите ми и с удоволствие ги слушаха... С Деси обаче се разделихме, всеки пое по своя път
- Някога изневерявал ли си?
- Даже и духовно не съм. Един сериозен мъж, трябва да уважава жената до себе си. Ако изневериш, означава, че не държиш на самия себе си.
- Райна ли е голямата ти любов?
- Нали знаео. че човек възприема всяка своя любов като последната. Не се знае обаче в бъдеще какво го чака... Райна е много усмихната, лъчезарна, амбициозна. Толкова е дейна, че даже няма време, както се казва, да седне и да изпие едно уиски.
- Наскоро сподели, че възнамеряваш да живееш извън София. Райна съгласна ли е да се преместите да живеете в полите на Витоша?
- Аз съм достатъчно обаятелен и затова винаги успявам да убедя хората в това, което искам. Мястото, което купих, е 10 дка до една горичка. Страхотно е. Райна няма как да не се влюби в него. Възнамерявам лека-полека да си построя там малка къщичка с огромен двор. Ще си засася всичко, каквото душа може да ти побере - да има ябълки, круши, череши, мушмули, мушкато и бегония (смее се). Погрижил съм се и за това, кой ще поддържа градината. Говорих вече с един мъж и една жена, които ми помагат отвреме навреме, като чистят вкъщи. Ще ги ангажирам малко повече с поддръжката на градината срещу по-високо възнаграждение естествено.

източник: Уикенд

Прочита: 6820

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.