Сряда, 08 Февруари 2023

Дългите разговори по GSM-а вредят на спермата

Печат Е-мейл
26 Октомври 2009
Техниката в последно време е станала неразделна част от живота ни. Продължителните разговори по GSM-а са вредни за здравето. Оказа се, че те влияят негативно и върху качеството на спермата. Мъжете, които говорят дневно повече от четири часа, имат най-ниска концентрация на сперматозоиди - 50 милиона на милилитър. Не само че са малко на брой, но се оказва, че са с отклонения или неподвижни. А това определено ги прави негодни за оплождане.
При мъжете, които отделят от 2 до 4 часа от деня си в разговори по мобилния телефон, концентрацията на сперматозоиди е 69 милиона на милилитър. При тях аномалиите били умерени и нещата не седят толкова тревожно.
Както сами се досещате, мъжете, които употребяват GSM рядко, имат най-качествена сперма, без никакви отклонения и аномалии.
Прочита: 2713

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.