Понеделник, 26 Февруари 2024

Мъжете мразят SMS-ите

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Технологиите отдавна еволюираха, но представителите на силния пол продължават да предпочитат класическия телефонен разговор пред съобщението, сочи ново проучване, предаде БГНЕС.

Неотдавнашно изследване установи, че повечето мъже предпочитат да общуват с момичето лице в лице. Те предпочитат да я целунат на живо, отколкото да й пишат, че ще го направят. За тях съобщенията са трудната част в изграждането на взаимоотношенията.

Жените пък приемат съобщенията като лесен и ефективен начин за флирт. Силният пол се страхува от реакцията, която може да провокира писанието. 32% от анкетираните споделят, че най-трудната част в опознаването са купищата SMS-и, които получават, докато 22% смятат, че това е начин да избегнат неловкия разговор. 12% признават, че по-лесно намират кураж да кажат каквото чувстват лице в лице, отколкото чрез мобилния.

Прочита: 2512

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.