Понеделник, 27 Май 2024

На празници се облечете в синьо

Печат Е-мейл
09 Март 2011

 Синьото ще бъде най-модерният цвят за официални поводи през 2011 г.

През 2011 гостите, най-вече на сватбените тържества, ще се превърнат в истински амулет на булката.

Стилистите съветват, ако ходите на сватба, да не се обличате нито в бяло, нито в черно. Може би затова една от тенденциите, които завладяха модния подиум за предстоящия сезон 2011 г., е синият цвят.

За вечерни рокли най-подходящи са маслените тоналности на синьото, както и морските оттенъци, отново в същата палитра. Това е най-доброто, което можете да изберете, ако искате да сте в крак с модата и в същото време да не се отклонявате от правилния етикет.

Най-голямото предимство на синята гама е това, че тя не е натрапчива, което я прави подходяща за всякакви поводи и събития.

Прочита: 3450

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ светски новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.