Сряда, 29 Ноември 2023

Камион с голи стриптийзьорки обикаля Лас Вегас, рекламира заведение

Печат Е-мейл
18 Ноември 2009

 Камион с прозрачни витрини и голи стриптийзьорки вътре се е движел по улиците на Лас Вегас доскоро, пише Билд. Шефът на един от вървежните стриптийз клубове бил решил да промотира заведението си по този начин.

Камионът обикалял нощните улици на Лас Вегас, а в прозрачната му каросерия палаво танцували знойни красавици по монокини.
След кратка консултация с адвоката си обаче бизнесменът спрял подвижната реклама на заведението си.  Той разбрал, че обикновените жители на града на греха недоволстват и че ако не спре, ще се бръкне стотици хиляди долари за съдилище.

Прочита: 3606

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ светски новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.