Вторник, 18 Юни 2024

Райна се влюби в Лас Вегас

Печат Е-мейл
14 Март 2012

РайнаПри голям интерес преминаха първите концерти на Райна в Сиатъл и Лас Вегас, част от нейното голямо презокеанско турне. Повече от три часа българската общност зад Океана се забавлява от сърце и горещо аплодира звездата на телевизия "Планета".

Певицата също се бе постарала да подари незабравими минути на всички гости, за които бе подготвила специална програма.

Концертът на Райна в Сиатъл съвпадна с националния празник 3 март и затова преобладаваха народните мелодии и хората.

Певицата, която бе отличена с приза за "Фолклорен албум на 2011", разкри, че е била приятно изненадана да види как дори американци играят хоро, пише Blife.bg

Райна признава още, че е истински очарована от САЩ и като малко дете се е радвала на всичко, което вижда в Лас Вегас.

Изпълнителката споделя, че очаква с нетърпение и следващите срещи с нашите сънародници, с които да се веселят и да дадат воля на емоциите си.

Следващият концерт на Райна е в Лос Анджелис, Калифорния, където отдавна не са гостували звезди на музикална компания "Пайнер". Турнето продължава с концерти в Чикаго, Ню Йорк, Вашингтон, Атлантик и Атланта.

(б.р. - още една снимка може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 4064

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.