Събота, 27 Юли 2024

Крауч копира италианците от Ботев - съсипа се от пиене в лондонски бар

Печат Е-мейл
21 Октомври 2009
Питър КраучНападателят на английския национален отбор и столичния Тотнъм Питър Крауч показа, че не само у нас футболистите обичат да празнуват до късни доби победите на своя тим. Само седмица след като новите попълнения на Ботев (Пловдив) шокираха втория по големина български град със среднощните си гуляи в дискотека под тепетата, Крауч рискува да си навлече гнева на мениджъра си в Тотнъм Хари Реднап и, по-лошо, този на националния селекционер на Англия Фабио Капело, защото бе заснет от папараци да куфее по нощите в един от популярните лондонски клубове “Мовида”, а след това да продължава фиестата си и по улиците на английската столица. Крауч бе герой на Англия преди седмица, когато с двата си гола срещу Беларус донесе победата на “трите лъва” с 3:0 над бившата съветска държава. С тези свои попадения той изглежда подпечата визите си за ЮАР в тима на Капело, който обаче може и да преосмисли решението си след изцепката на дългуча. Както е известно, италианският спец държи изключително много на дисциплината в тима си и изобщо не одобрява проявите на своите възпитаници по нощните барове.
Крауч обаче избухна здраво след победата на Тотнъм с 2:1 над бившия му клуб Портсмут през уикенда и се отдаде на нощния живот в компанията на половинката си Аби Кланси и съотборниците си в тима на “шпорите” Джърмейн Джинас, Джонатан Уудгейт и Роби Кийн. Високият нападател се отпусна повече от съотборниците си и около 5 часа сутринта бе заснет от фотографи да танцува на масата в популярния клуб “Мовида” с разкопчана риза и подмокрени панталони. Малко по-късно пък Краучи реши, че е добра идея да потанцува и през покрива на минивана, който го отведе в дома му след запоя. Всичко това бе добре дошло за таблоидите, които веднага се възползваха от възможността да изтипосат стрелеца на челните си страници. Всичко това обаче може да доведе до големи проблеми за Крауч, след като и мениджърът в клуба му Тотнъм Хари Реднап не одобрява подобно поведение.
“Няма никаква нужда от тези клубни прояви на футболистите. Ако не можеш да отдадеш напълно девет месеца от годината на професия, която ти носи по 20, 30, 40, 50 или 60 хиляди лири на седмица, това няма как да не е проблем. Футболистите трябва да са винаги в перфектна форма”, коментира съвсем наскоро Реднап пред “Дейли Мейл”.
Прочита: 3025

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.