Сряда, 24 Юли 2024

Галена пияна - заляна на участие

Печат Е-мейл
19 Септември 2012

ГаленаГалена се вживя в песента си "На две големи" и попрекали с алкохола по време на участието си в столичен фолкклуб.

Певицата бе в очевидно приповдигнато настроение и се държа толкова палаво, че втрещи дори и най-върлите си фенове. На една от снимките се вижда как певицата пуска езици, а на друга се опитва да фокусира фотоапарата, но погледът й е премрежен и... леко разноглед.

Някои от почитателите на Галена коментираха, че явно пак е прекалила с чашката. Това не е първият път, в който наблюдателни папараци я хващат в крачка. Преди време тя отново беше увековечена да обръща шот след шот.

източник: Шоу

Прочита: 4547

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.