Петък, 09 Юни 2023

Семейство Бекъм на сватбата на принц Уилям

Печат Е-мейл
30 Ноември 2010

Семейство БекъмДейвид и Виктория Бекъм ще бъдат поканени на сватбата на принц Уилям, съобщи в. "Сънди мирър". Принц Уилям се сближил с Дейвид Бекъм при съвместната им работа по кандидатурата на Англия за домакин на световното първенство по футбол през 2018 г. Футболистът и съпругата му са били сред първите, поздравили двойката с годежа. Тогава принц Уилям казал, че те ще получат покана за сватбата.

Виктория е много развълнувана и вече обмисля тоалета си. Сред другите знаменитости на сватбата в Уестминстърското абатство на 29 април догодина ще са Елтън Джон и Пол Маккартни.

Списъкът с гостите ще бъде обявен официално през февруари, когато всички поканени потвърдят дали ще присъстват.

Прочита: 3716

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.