Събота, 27 Юли 2024

Рууни се извинява на Колийн с подарък нови гърди

Печат Е-мейл
28 Октомври 2010

Уейн и Колийн РууниКолийн Рууни показа, че за разлика от своя съпруг, тя се намира във великолепна форма - особено отпред. Чаровната WAG се изфука с чифт нови гърди в Дубай, където звездното семейство е на 5-дневна романтична ваканция. Отлично запознати източници подшушнали на таблоида "Дейли Стар", че нападателят на "Манчестър Юнайтед" е похарчил 10 000 паунда за силиконовия подарък на Колийн.

Това бил начинът на Уейн да се извини на своята ученическа любов за миналогодишната си извънбрачна авантюра с проститутката Дженифър Томпсън, която продължила от юли до октомври. По онова време официалната половинка на футболиста беше бременна със сина им Кай, а изневярата на Рууни стана публично достояние в началото на този септември, когато жрицата на любовта реши да се изповяда пред "Мирър".

Въпреки болката и обидата Колийн намери сили да прости забежките на своя неверен съпруг. "Сега го мразя, но дълбоко в себе си още го обичам и знам, че това е мъжът, с когото трябва да бъда", сподели неотдавна тя.

Противно на всеобщото мнение, че парите са били водещият мотив за нейното решение, Колийн го направи в името на това детето им да расте с двамата си родители. Футболната съпруга заработва милиони като лице на редица рекламни кампании и от участия в тв шоута, макар че доходите й не могат да се сравняват с 200 000 паунда седмична заплата на съпруга й.

Смята се, че Колийн си е направила пластичната корекция само преди няколко седмици. По този повод жълтата преса на Острова не пропуска да отбележи, че г-жа Рууни е демонстрирала доста по-малки цици по време на втория меден месец на двойката в Барбадос и Лас Вегас през юли.

Всъщност сегашната им почивка в Дубай май не е толкова романтична. Въпреки че се радват на 7-звезния лукс на емблематимния хотел "Бурж ал Араб", построен във формата на корабно платно върху изкуствен остров навътре в морето, Колийн и Уейн пак намериха за какво да се изпокарат. Откакто кацна в ОАЕ, двойката пазеше поведение на публични места, но очевидно напрежението от сексаферата на английския национал още не е преодоляно. Според свидетели съпрузите си спретнали лют скандал в местен ресторант, като дори е имало и счупена чаша.

Прочита: 3294

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.