Събота, 27 Юли 2024

Холи Дънауей, красивата собственичка на боксова зала, има зад гърба си 46 победи на ринга, 15 с нокаут

Печат Е-мейл
15 Септември 2010

Холи ДънауейНай-сексапилната световна шампионка по бокс Холи Дънауей съчетава умело битките на ринга и позирането пред обектива. Тя обаче разгръща потенциала си и в друга област. Отскоро красивата брюнетка е горд собственик на боксова зала, която е нарекла "Hot Stuff Boxing Gym".

 

Спортното съоръжение се намира във Форт Смит, щата Арканзас, и е достъпно за всички - от състезатели, които тренират сериозно и професионално, до майки, възприемащи бокса като средство за самозащита, или бизнесмени, които държат да бъдат в добра форма.

В допълнение на това Холи Дънауей ще развива и програма за деца и възрастни, които имат желание да участват в любителски турнири на територията на САЩ.

"Hot Stuff Boxing Gym" без съмнение ще има и една друга категория посетители - мъже, които ще ходят да тренират само и само за да позяпат зашеметяващата собственичка на клуба.

Холи Дънауей има 46 победи на ринга (15 с нокаут), 1 равенство и 1 загуба. Тя непрекъснато е ухажвана от агенции за модели, но за момента отклонява примамливите им оферти, тъй като нейната голяма страст е боксът. Нямам намерение да сменям спорта за манекенството, категорична е тя.

Откакто Холи позира за "Badass", специалното издание, което Penthouse публикува през лятото, нейната известност нарасна неимоверно. Дори мъже, които не се интересуват от бокс, знаят коя е Холи Дънауей и това е добре за популярността на женския бокс.

Прочита: 2892

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.