Петък, 01 Март 2024

След Коледа Риана тръгва на лов за ново гадже

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

РианаРиана твърдо отрича да има връзка с британския боксьор Дъдли О'Шонъси, с когото наскоро бе засечена на парти в Лондон. Певицата дори споделя, че се чувства нещастна от факта, че в момента е сама.

Изпълнителката споделя: "Нямам личен живот, което никак не е добре. Повечето време общувам само с феновете си. Дори не водя никакви любовни разговори по мобилния си телефон".

Певицата възнамерява, след като приключи турнето си по Коледа да отдели време за търсене на ново гадже. Риана не иска бъдещият й приятел да се плаши от славата й. "Харесвам агресивни и мистериозни мъже. Те трябва да са страшно уверени в себе си. Писна ми да бъда мъж в работата си. Искам да се почувствам дама", споделя открито изпълнителката.

Прочита: 2147

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.