Сряда, 08 Май 2024

Разстроена от изневярата на Крауч, Аби Кланси си събра багажа и отиде при мама

Печат Е-мейл
12 Август 2010

 Разстроена от изневярата на своя годеник Питър Крауч, топмоделът Абигейл Кланси си събра багажа и отиде да търси утеха в прегръдките на своята майка. Блондинката хвана първия самолет за Майорка, където майка й Карън е на почивка. Там Аби ще се опита да си изясни чувствата към футболиста, които й изневери с проститутка тийнейджърка в Испания.

Според близки на Абигейл и Крауч, тя го е напуснала с думите "Просто не издържам да стоя край теб. Всеки път, в който те погледна, се сещам какво си направил. Трябва да се махна".

Кланси дори отмени участието си в сутрешното шоу на ITV1 тази сутрин, за да хване по-бързо самолет към майка си. Нейна близка разкрива, че Аби е съкрушена и все още не знае дали да продължи връзката си с Питър Крауч. "Тя ще реши в следващите дни дали може да му прости, или ще се разделят", твърди източникът.

Прочита: 3285

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.