Сряда, 24 Юли 2024

Икер дари Сара със страстна целувка в национален ефир

Печат Е-мейл
14 Юли 2010

Икер Касияс и СараКапитанът на новия световен шампион Испания Икер Касияс не се сдържа и на върха на своето щастие дари със страстна целувка приятелката си Сара Карбонеро... докато даваше интервю в национален ефир! Спортната журналистка и преди е получавала целувки от своя любим пред камерите, но не и по средата на интервю! Икер обаче заяви: "Заслужих си го", и награби своята любима.

Нейният коментар: "Майко, мила!", но след това последва едно "Добре...". Зад кадър пък се чу гласът на коментатора - "Ето това е нашият капитан".

Наистина съм невероятно щастлив. Извоювахме титлата от началото до края. Благодаря на всички, които ме подкрепяха до тук, родителите ми, брат ми... каза в екстаз вратарят преди целувката. Той обаче не дочака другия въпрос и прегърна бързо Сара, докато тя се опитваше да запази самообладание. "Ще се видим вкъщи," добави Касияс, като се обърна и напусна миксзоната.

Икер Касияс не скри никакви емоции на този финал, като още преди последния съдийски сигнал избухна в сълзи, а след това си поплака от щастие под конфетите.

Прочита: 3631

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.