Събота, 27 Юли 2024

Сюзън Сарандън иска брак с младок

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Сюзън Сарандън и Джонатан Бриклин66-годишната Сюзън Сарандън винаги си е падала по млади мъже, но с последния си избраник надмина себе си. Червенокосата актриса излиза с 36-годишния Джонатан Бриклин и по всичко личи, че двамата смятат да превърнат връзката си в законна. Хич не ги и притеснява, че разликата във възрастта им е като между майка и син.

Наскоро Сюзън и Джонатан били забелязани да избират годежни пръстени в магазин в Амстердам. В същия град Сарандън промотирала последния си филм.

Ако слуховете са верни, актрисата ще сключи третия си брак в началото на следващата година. Засега обаче самата тя отказва коментар за бъдещата си сватба.

източник: Уикенд

Прочита: 3149

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.