Сряда, 24 Юли 2024

Кристиано Роналдо станал баща, крие коя е майката

Печат Е-мейл
06 Юли 2010

Кристиано РоналдоКристиано Роналдо взриви света с изключително неочакваното признание, че е станал баща. Официална информация по случая няма все още, но 25-годишният португалски футболист сподели с феновете си чрез профилите си във Фейсбук и Туитър сензационната новина.

Последният статус на младия играч гласи, че той е станал наскоро баща на момченце. Новината е съобщена с "огромна радост и емоция" от страна на младока, който обаче все още мълчи за идентичността на майката.

Статусът на Кристиано завършва с това, че повече информация по темата няма да има и че той очаква пълно уважение към своето право на лично пространство.

Прочита: 4066

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.