Вторник, 18 Юни 2024

Кристиано Роналдо се върна при бивше гадже

Печат Е-мейл
11 Март 2010

Кристиано и Карина“Старата любов ръжда не хваща”. В истинността на тази народна мъдрост се увери най-скъпият футболист в историята Кристиано Роналдо, който пак се хвърли в обятията на бразилката Карина Баки. 33-годишната красавица работи основно като модел, но има опит и като актриса в няколко телевизионни сапунки.
Най-успешна за нея в професионално отношение бе 2006 година, когато тя изгря на корицата на декемврийския “Плейбой” в родината си.
Кристиано и Карина бяха интимна двойка и преди две години, но съвсем за кратко. Тяхната страст бързо пламна, но и бързо угасна, след като останаха заедно само две седмици.

Прочита: 2926

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.