Сряда, 08 Май 2024

Най-мразените футболисти в Премиършип

Печат Е-мейл
10 Март 2010
Кевин Дейвис10. Кевин Дейвис, 10% - Въпреки че играе като нападател и бе оприличаван като новия Алън Шиърър, Дейвис е играчът с извършени най-много фаулове срещу противници във всеки от трите сезона между 2004 и 2006 г.









9. Емануел Адебайор, 12% - Започна добре престоя си в Арсенал. Феновете го обичаха. Но не след дълго поиска неколкократно увеличение на заплата и ето че вече е в Манчестър Сити. Мечтаел да играе за този клуб


8. Рио Фърдинанд, 12% - Новият капитан на Англия е известен повече с действията си извън, отколкото на терена. Пък и да си считан за един от най-добрите защитници и да играеш за Манчестър Юнайтед, определено ще ти донесат още няколко хиляди фенове, които те мразят, или поне освиркват.


7. Гари Невил, 17% - Мразят го, заради това, че цял живот играе за Манчестър Юнайтед. Мразят го и защото не си поплюва, когато отвори устата си.


6. Дидие Дрогба, 19% - Един от най-добрите нападатели в лигата не е особено долюбван от феновете на противниковите отбори. Разбираемо, нали. Освен това той винаги е невинен, или поне така изгежда от разговорите му с реферите.


5. Крейг Белъми, 22% - Само за осем години националът на Уелс обиколи седем клуба в Премиършип. Не сме сигурни, че само толкова малко хора го мразят въпреки безпорните му качества.


4. Ашли Коул, 24% - Считан е за един от най-добрите леви бекове в света. Дотук добре, но през 2006 г. премина в Челси с двойно по-висока заплата и си навлече доста неприятели. Наскоро станаха известни изневерите на Ашли, въпреки че до него не е кой да е, ами самата Черил Коул.


3. Джоуи Бартън, 29% - Джоуи е №1 в създаването на врагове - сред противниковите играчи, феновете и дори съотборниците си. Стилът му на игра пък често се възнаграждава от съдиите с картони.


2. Ел Хаджи Диуф, 34% - Считан е за един от злодейте в Лигата. Според жълтата преса пък ударил всички звезди в земята с кичозния си позлатен Кадилак.


1. Кристиано Роналдо, 48% - Хей, близо 50% мразят Роналдо. Не ни учудва, защото на него винаги нещо не му харесва. Играта на някои съотборник, противника, че го държа за фланелката, или пък реферът, че не му е свирил дузпа. Феновете си отдъхнаха, когато Юнайтед го продаде на Реал Мадрид.
Прочита: 3637

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.