Четвъртък, 18 Юли 2024

Черил Коул - втора на годишната класация на FHM

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Черил КоулГоденицата на Кристиано Роналдо - Ирина Шейк, претърпя сериозен удар по достойнството. Руската красавица, която съвсем заслужено минава за една от най-красивите жени на планетата, не попадна в десетката на годишната класация на FHM за най-сексапилните жени в света. Нещо повече - Шейк е чак на 95-о място.

 

По всичко личи, че Ирина е спряла да възбужда мъжете.

Това може да се дължи на ненавистта на голяма част от футболните фенове към надменния Кристиано.

Странно или не, призовата тройка е окупирана от певиците.

Над всички е британската поп изпълнителка Тулиса Контоставлос, която през миналата година дори не бе включена в класацията, а през 2010-а бе на 15-о място.

Разводът със защитника на "Челси" Ашли Коул явно се отразява положително на бившата му съпруга Черил. Певицата е втора в класацията, като изпреварва скандалната изпълнителка от Барбадос - Риана.

Прочита: 4119

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.