Неделя, 28 Май 2023

Черил Коул на изкуствено дишане в лондонска болница

Печат Е-мейл
14 Юли 2010

Черил КоулЛекар от екипа на лондонската болница, където в момента се лекува британската поп певица Черил Коул, издал, че тя била на косъм от смъртта. Изпълнителката се разболя от смъртоносен щам на малария по време на кратката си почивка в Африка.

Черил още е на изкуствено дишане, не може да говори и само стене. Тези дни за малко да я изпуснем. Тя е страшно слаба и затова тази ужасна болест успя да я повали за толкова кратко време. Беше толкова зле, че почти я бяхме отписали, издал медикът.

Черил ту изпада в безсъзнание, ту отново се свестява. Бори се с всички сили, но не знаем дали това ще се окаже достатъчно. Имунната й система се е сринала съвсем, така че в този момент тя не би могла да се пребори с една настинка. Разбрахме, че й се губят няколко дни - тя не си спомня нищо от неделя до сряда. Когато е будна, плаче през цялото време и умолява майка си Джоан да не я изоставя, разкрил още британският лекар.

Прочита: 2660

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.