Четвъртък, 28 Септември 2023

Риана в болница - изтощена и дехидратирана

Печат Е-мейл
11 Май 2012

РианаПоп звездата Риана беше приета в болница, заради "изтощение и дехидратация", съобщават американски медии. Певицата качи своя снимка в Туитър, показваща я на системи в болницата, след като прекарала нощта в празненства по повод модния бал Met Gala в Ню Йорк.

След кратък престой в болницата, чието име не се уточнява, Риана била изписана.

Една от причините, поради които 24-годишната певица може да страда от преумора, е натовареният й тренировъчен режим. Треньорът й твърди, че звездата се поти в залата дори през нощта, ако е необходимо.

Прочита: 3236

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.