Събота, 27 Юли 2024

Джорджия бере душа в пловдивската болница

Печат Е-мейл
19 Септември 2012

ДжорджияДжорджия, която се бори за живота си в пловдивската болница след перитонит, сама е усложнила състоянието си, защото си мислела, че става въпрос за обикновен летен вирус, научи „ШОУ".

Няколко дни подред тя пиела аулин, надявайки се, че ще й мине. Накрая болките били толкова силни, че не можела дори да се движи.

Певицата изплаква мъката си и във фейсбук ден преди да постъпи по спешност в болницата. "Zverski me boli korema. Mnogo, mnog,napravo otka4am(((", е написала тя на страницата си във фейсбук. Никой от приятелите й не предполага, че се касае за нещо сериозно и всички я успокояват, че ще й мине до няколко часа. Други пък изпадат в конспиративни теории и предупреждават:

"Ако се занимаваше с нечестни неща и мъжът ти беше някой бос от мафията, тогава могат да ти сложат нещо в храната, нищо, че си момиче, там прошка няма!"

Когато певицата все пак се решава след няколко дни нечовешки болки да отиде на лекар, почти припада в спешния кабинет.

Оказва се, че има спукана киста на яйчниците, която предизвикала перитонит - оттам Джорджия получила и преплитане на червата. По време на няколкочасовата операция лекарите буквално се борели за живота на певицата. Наложило се да отстранят яйчниците и матката.

След животоспасяващата интервенция състоянието на Джорджия се усложнило и тя получила масивен кръвоизлив. Едва два дни по-късно лекарите започнали да дават все пак някакви надежди за живота на певицата. Малко преди приключването на броя излезе и новината, че Джорджия ще се оправи.

Самата тя писа на страницата си във фейсбук: "Не знаех какво се случва извън болничната стая, даже че е стигнала информация до вас и със сълзи от щастие ви казвам наистина БЛАГОДАРЯ! Щастлива съм,заради вас! Усетих от всичко написано до мен подкрепата ви и то не защото присъствам в публичното пространство чат-пат и съм някоя си певица Джорджия, а защото вие наистина ми показахте.че всички сме хора!", вълнува се фолк изпълнителката.

"Нищо не можем да кажем засега, дано да е минало най-страшното и тя да се върне при нас", коментираха далеч по-предпазливопред "ШОУ" издателите й от "Диапазон рекърдс".

Припомняме, че само преди два месеца в интернет бе разпространена снимка, на която лицето на Джорджия изглежда неузнаваемо, подуто от бой, със синини под очите.

"Изпълнителката е със счупен нос, множество синини по лицето и е била откарана с линейка по спешност", твърдеше тогава интернет сайт, където била изпратена снимката от анонимен приятел на певицата. Самата Джорджия нито отрече, нито потвърди новината за побоя. Нейни "доброжелателни колежки" се кълняха, че младата певица била пребита от мъжа си. Други пък подозираха, че си е направила пластична операция и "бушонираните" кадри са ползвани за скандален пиар.

Макар и често да се забърква в скандали,сексапилна-та изпълнителка пази в тайна личния си живот. Тя дори отказа да разкрие кой е мъжът, станал баща на детенцето й. В едно от интервютата си Джорджия все пак призна, че голямата й любов си остава последното й гадже - автомобилният състезател Владо Арабаджиев, наследник на една от най-богатите пловдивски фамилии.

Друг известен мъж, за когото се говори, че не е останал безразличен към прелестите на певицата, е актьорът Жан Клод ван Дам. Двамата се запознали по време на ВИП-парти в луксозен столичен хотел. Според очевидци актьорът не свалил очи от сили-коновата певица и през цялото време се опитвал да завърже по-близък контакт с нея.

източник: Шоу

Прочита: 5257

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.