Неделя, 28 Май 2023

Напук на маларията Черил Коул отново тръгва за Африка

Печат Е-мейл
18 Август 2010

Черил КоулБританската поп певица Черил Коул тъкмо се възстанови от смъртоносния щам малария, от който се беше заразила в Африка, когато обяви, че иска пак да отиде в страната. Изпълнителката възнамерява да посети най-бедните африкански райони, за да помогне на местните жители в борбата им срещу коварната болест.

Решението на Черил беше много смело. Тя дълго го обмисля, но след като от собствен опит се убеди колко е опасна маларията, пожела да се върне в Африка, за да помогне на тези, които нямат късмета да ги лекуват най-добрите медици, обяснила дружка на Черил Коул.

По време на пребиваването си в Африка 27-годишната звезда ще се срещне със семействата на хора, загинали от малария. Освен това тя ще рекламира специални мрежи против комари и ще посети болници в най-западналите краища на континента.

Прочита: 2284

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.