Вторник, 18 Юни 2024

Психопат заплаши да изнасили Черил Коул

Печат Е-мейл
24 Март 2010

Черил КоулНеизвестен психопат заплашил британската певица Черил Коул с изнасилване. Мъжът оставил съобщение, адресирано до изпълнителката, на гласовата поща на GSM-а на нейния познат от шоуто X Factor - водещия Дермът О’Лиъри.

Според полицията въпросният човек е искал да се обади на Черил Коул, но е объркал една от цифрите на номера й и се е свързал с Дермът. Водещият изпаднал в шок и занесъл мобилния си в районното. “В съобщението се чува мъжки глас, който отправя сексуални заплахи към Черил. Явно този човек се е докопал до номера й, но кой знае на какво е способен, щом като е разбрал как да го намери”, разкрили от полицията.

Говорителят на Черил Коул заявил, че тя е научила за заплахата, но не е чувала съобщението. Близките й са се поставили на разположение на властите, за да помогнат с каквото могат за залавянето на мъжа.

Прочита: 2557

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.