Сряда, 29 Ноември 2023

Футболист от Висшата лига яде бой в затвора, прередил се на опашката за храна

Печат Е-мейл
04 Март 2010
Марлън КингИгралият във Висшата лига преди да влезе в затвора Марлън Кинг яде бой зад решетките, най-вероятно опитвайки се да се пререди на опашка за храна. “Сън” пише, че Кинг е трябвало да получи медицинска помощ, след като е бил ударен с чиния в лицето по време на сбиване в столова зад решетките.
Бившият нападател на Уотфорд, Мидълзбро, Хъл Сити и Уигън се спречкал с други двама затворници и след размяна на обиди бил понатупан, като изглежда се е отървал само с насинено око.
Марлън Кинг влезе на топло за 18 месеца, след като бе осъден за сексуален тормоз и побой над 20-годишна студентка в лондонски нощен клуб.
Преди срамния инцидент Кинг взимаше по 40 000 паунда седмична заплата, но след като бе осъден, договорът му моментално бе прекратен.
Прочита: 2252

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.