Понеделник, 27 Май 2024

Гай Ричи признава: Все още обичам малоумната Мадона

Печат Е-мейл
20 Октомври 2009
Поп кралицата и режисьорът по времето, когато бяха лудо влюбениБританският режисьор Гай Ричи обяви, че още не може да преживее раздялата със съпругата Мадона. Ричи продължавал да изпитва дълбоки чувства към бившата си жена и преживявал развода им изключително тежко. Режисьорът отказвал да я възприеме като суперзвезда„ Все още я обичам, но тя е малоумна. Не можете да кажете на някого, който се развежда, че болката му е просто илюзия. Казвам ви, усещам я! Минах през това и... никой не може да ти каже, че не си го усетил", заяви Гай в интервю.
Режисьорът коментира още, че докато са били заедно, никога не е възприемал Мадона като суперзвезда, защото за него тя била просто жената, която обичал.
„Когато Мадона дойде във Великобритания, никой не я безпокоеше. "Здравей, скъпа! Как си, скъпа? С какво да ти помогна?". Нямаше значение коя е. Тя бе моя жена", нескромно добавя режисьорът на „Две димящи дула". Той обаче е убеден, че двамата никога повече няма да се съберат. Ричи отсича, че някои неща са необратими, каквато е тяхната раздяла.

източник: Уикенд

Прочита: 2862

Коментари (1)

Мадона
И аз мисля, че Мадона е малоумна smilies/grin.gif
Ники , 20 октомври 2009 21:40

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.