Събота, 22 Юни 2024

Сандра Бълок: Не съм добра майка

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Сандра БълокХоливудската актриса Сандра Бълок не се чувства достатъчно добър родител. Носителката на „Оскар" отделя всяка свободна минута на осиновения си син Луис, пренарежда графика си заради него, но изразява безпокойство, че кариерата й я превръща в машина. 48-годишната актриса споделя как се разкъсва между ангажиментите си в Холивуд и грижите за 3-годишния малчуган.

„В края на всеки ден си задавам въпросите дали съм направила всичко необходимо и не трябва ли да променя нещо из основи", откровено казва звездата за майчинството си. Въпреки това тя е категорична, че не обича да оставя детето си на бавачки и предпочита понякога да отказва роли, само и само да е по-дълго край него.

източник: Уикенд

Прочита: 3487

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.